вівторок, 30 серпня 2016 07:45

Чоловік убив 8-місячну доньку

Автор: ФОТО З САЙТА WWW. vk.com
  Оксана та Микола Коротких із Павлограда на Дніпропетровщині розлучилися кілька місяців тому. У шлюбі прожили три роки
Оксана та Микола Коротких із Павлограда на Дніпропетровщині розлучилися кілька місяців тому. У шлюбі прожили три роки

21 серпня у місті Павлоград на Дніпропетровщині 33-річний Микола Коротких побив свою колишню дружину 42-річну Оксану та доньку 8-місячну Олександру. Дівчинка померла від травми голови.

— Сиділи на лавочці біля дому, коли прибігла Оксана. Усе лице в крові. На руках тримала мертву дитину. Личко у Сашеньки було синє, з виска бігла кров, — розповідає сусідка 60-річна Неоніла Кузьменко.

Оксана та Микола прожили у шлюбі три роки. Кілька місяців тому розлучилися. Донька Олександра залишилася з мамою. Жінка також має 15-річного сина Данила від іншого чоловіка.

— Вони вже давно разом не жили. Розійшлися, бо Микола часто руки розпускав. Стояв на обліку в поліції. Того дня назначив Ксюші зустріч у парку, щоб вирішити якісь побутові питання. Натомість став звинувачувати в їхньому розставанні. Сильно побив Оксану, перевернув коляску з дитиною. Вскочив у таксі й поїхав, — розповідає сусідка 30-річна Марина. Прізвища просить не вказувати.

В Оксани Коротких — черепно-мозкова травма й зламана щелепа. Її госпіталізували в обласну лікарню Дніпра.

— Спочатку жили добре. Оксана розказувала, який у неї турботливий, люблячий чоловік. Не могла натішитися, що він гарно ладнає з її старшим сином. Чекали на появу спільної дитини. Коли народилася дівчинка, Микола страшенно радів. Разом обирали для неї ім'я, — розказує 30-річна Ірина Залюжна, знайома Коротких. — Та потім його ніби підмінили. Став випивати, бити Оксану. Вона не витримала й подала на розлучення.

Оксана Коротких працювала шкільним психологом, потім — у реєстратурі пологового будинку. Микола — робітником на шахті.

— З Кольою мешкали на одному поверсі. Пройшов АТО. Дочку свою дуже любив, купував їй усе, балував, — говорить Ольга. Прізвища не називає. — Після розлучення з Оксаною зійшовся з іншою жінкою. Разом виховували її 3-річного сина.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік убив 8-місячну доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути