вівторок, 30 квітня 2013 00:30

Чоловік приїхав до батьків і застрелився

25 квітня у приватному будинку по вул. Луцькій у Рівному наклав на себе руки 24-річний Ілля — син господаря оселі. По обіді пішов на горище і вистрелив собі в голову. Передсмертної записки не залишив.

Постріл близько 16.00 почула старша сестра. Побігла нагору, гукаючи брата. Він лежав мертвий, поруч — мисливській карабін "Сайга-410". Зброя зареєстрована на батька Іллі.

— Ми відкинули версії про вбивство та доведення до самогубства. Конфліктів у родині не було, цілком благополучна сім'я, — розповідає Руслан Мельник, начальник міськвідділу міліції. — Батьки — підприємці. У родині були троє дорослих дітей, син та дві доньки. Батьки в цей час відпочивали за кордоном. Покійний жив у Києві, займався бізнесом. У нас немає інформації, що мав якісь проблеми у фінансових справах.

Сестри кажуть, Ілля не виявляв наміру піти з життя. Він приїхав до Рівного побачити рідних. Незадовго ходив із сестрами вибирати подарунок батькам до їхнього повернення з подорожі.

— Усе зводиться до того, що думки про суїцид виникли через нерозділене кохання чи ревнощі. Цю інформацію перевіряють у Києві, — додають правоохоронці.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік приїхав до батьків і застрелився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути