вівторок, 09 серпня 2016 07:40

Лідія Ткач повісилася на п'ятому місяці вагітності

Автор: ФОТО З САЙТА WWW.vk.com
  Лідія Ткач із села Паркулина Чернівецької області тримає сина Дмитра. Після самогубства жінки його та молодшого брата Івана виховуватиме батько
Лідія Ткач із села Паркулина Чернівецької області тримає сина Дмитра. Після самогубства жінки його та молодшого брата Івана виховуватиме батько

19 липня після сварки з матір'ю 59-річною Марією Клим'юк повісилася Лідія Ткач, 25 років, із села Паркулина Путильського району Чернівецької області. Була на п'ятому місяці вагітності. Її знайшов чоловік Володимир.

Ліда працювала в школі вчителем трудового навчання. Володимир — прикордонник. Жили в сусідньому селі Селятин. Виховували двох синів — 3-річного Дмитра й Івана, 17 місяців.

— Того дня Ліда з сім'єю приїхали провідати матір. Та два роки тому поховала чоловіка. Після того здуріла. Стала пиячити, втручалася в життя доньки. Через це часто сварилися, — розповідає Дарина. Прізвища не називає.

— Напередодні самогубства Ліда посварилася з матір'ю. У розпал сварки схопила кухонний ніж і порізала матері стегно. Рана була неглибока. Викликали "швидку". Заяви в поліцію на доньку не писала, — каже Кароліна Маришева з обласної поліції.

Марія Клим'юк до пенсії працювала в колгоспі. Із покійним чоловіком Михайлом останні вісім років жили окремо. Чоловік мешкав на квартирі в Чернівцях.

— Про випадок лікарі повідомили в поліцію. Вони пригрозили Ліді терміном до 7 років. Видно, злякалася й полізла в петлю. Володя знайшов її в садку за хатою. Висіла на дереві, — розповіли в селищній раді. — Марія — скандальна жінка. Постійно мала конфлікти з сусідами.

Лідію Ткач поховали в Селятині 20 липня.

Зараз ви читаєте новину «Лідія Ткач повісилася на п'ятому місяці вагітності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути