середа, 07 березня 2012 00:45

Ірина Пахненко згодувала доньку собакам

Автор: фото з сайта www.vk.com
  Ірина Пахненко приховувала вагітність. Дівчинку народила за гаражами неподалік гуртожитку і залишила на морозі
Ірина Пахненко приховувала вагітність. Дівчинку народила за гаражами неподалік гуртожитку і залишила на морозі

Сумські міліціонери 1 березня випустили з ізолятора 18-річну Ірину Пахненко. Вона вбила новонароджену доньку і залишила бродячим собакам.

— 17 лютого до Зарічного райвідділу міліції Сум звернулися перехожі, — каже Ельвіра Біганова з обласної міліції Сумщини. — Вони бачили біля озера в парку мікрорайону Дуровщина собак, які тягають людські рештки.

Міліціонери зайшли до гуртожитку медичного коледжу, який стоїть неподалік.

— Собрали всех, просили признаться, — каже студентка гуртожитку Олена, 20 років. — Потом расспрашивали о сеседках по комнатах, кто может поправился или резко похудал. Тогда уже отправили всех к гинекологу.

Дівчинку народила другокурсниця Ірина Пахненко. Її затримали.

— Народила 31 січня. Дитина була здорова, 3 кілограми, — каже Валерій Єфремов, заступник начальника обласної міліції.— Народжувала за гаражами біля парку. Пологи були стрімкими. Дівчинку поклала на землю і 40 хвилин чекала, доки затихне. Потім пішла в гуртожиток, бо замерзла.

— Ми були в шоці, коли про все дізналися, — каже директор Сумського медичного коледжу Олександр Кононов, 59 років. — Іра — нормальна дитина, товариська. Проблем із нею не було. Ретельно все приховувала. Класний керівник їхньої групи за фахом акушер-гінеколог, і то не здогадалася.

Ірина родом із села Сушилине Білопільського району. Кажуть, зустрічалася із школярем-старшокласником.

— Іра з хорошої, порядної сім'ї, — каже 33-річний Ігор Федина, голова селища Жовтневе, якому підпорядковується Сушилине. — Батько працює водієм на агрофірмі, мама — прибиральниця в селищній раді. Мають ще старшого сина Віталія, він теж студент у Сумах. Копійку до копійки складають, Щоб вивчити дітей.

— Ніколи б не подумала, що Ірка таке вчудить, — розповідає Ольга, однокласниця Ірини. — У неї строгі батьки. Весь час повторювали: Іра, вчися. Хотіли, щоб вона була медиком, десь у місті устроїлася. Вона боялася позору, а втрапила в ще більший.

Ірині загрожує до п'яти років в'язниці. Завершення слідства вона чекає на підписці про невиїзд. Живе в батьків. На своїй сторінці в інтернеті написала: "И только маме больней всего, когда ее девочка плачет…".

— Після цього випадку за нами всі слідять, — кажуть студентки училища. — Тільки на пару не прийшла — зразу в кабінеті директора буде і дівчина, і батьки, і сусідки по комнаті, і куратор. Міліція постійно ходить, не вірять, що Іра народила сама за гаражами. Думають, у гуртожитку хтось помагав, шукають простині й одіяла в крові. По гуртожитку пішли чутки, що Ірка стимулювала собі роди.

— Ми помічали, що Ірка товстіша, — додає одногрупниця Ірини. — Вона казала, що поправилася, дієти передивлялася.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Пахненко згодувала доньку собакам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути