пʼятниця, 07 серпня 2009 08:17

Інкасатора-злодія мучили депресії

  Інкасатор-злодій Олександр Нефьодов жив у Росії, отримував пенсію. Витрачав гроші його син
Інкасатор-злодій Олександр Нефьодов жив у Росії, отримував пенсію. Витрачав гроші його син

Луганські міліціонери затримали 58-річного Олександра Нефьодова. Торік він украв із відділення "Брокбізнесбанку" 5 млн грн.

Нефьодов протягом 12 років працював інкасатором. Торік восени розлучився, виписався з квартири. 18 вересня взяв гроші в банку і зник. Мобільний телефон вимкнув. Чоловіка оголосили в розшук.

Інкасатор вкрав гроші із 30-річним сином і другом. Після того син вивіз батька до Росії. Майже рік Нефьодов жив у Ростовській області й Санкт-Петербурзі. Без перешкод їздив країною, отримував пенсію, бо мав російський паспорт із пропискою. Зовнішність не змінював.

Тим часом син Нефьодова зберігав вкрадене на винайманій квартирі. Відвідував ресторани, витрачав гроші в казино, купував квартири й автомобілі. Інкасатора затримали, коли він проїздив митний пост, прямуючи до Луганська.

— У їхній квартирі ми знайшли 2 мільйони 290 тисяч гривень, — розповідає Віктор Єфіменко з кримінального розшуку обласного центру. — Крім грошей, там були гранати, кілька пістолетів, патрони, ножі.

Нефьодов зізнався у крадіжці. Кається. Запевняє, що кілька разів намагався повернутися до України. Хотів здатися, бо його мучила депресія. Однак не приїздив, бо син витратив гроші.

Син колишнього інкасатора та друг провини не визнали. Їм загрожує до 12 років в"язниці.

Зараз ви читаєте новину «Інкасатора-злодія мучили депресії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути