пʼятниця, 08 липня 2011 07:30

Депутата обласної ради побили під будинком

Зранку 2 липня на депутата Вінницької обласної ради 45-річного вінничанина Віктора Маліновського напали двоє невідомих.

— Тієї ночі я з друзями відпочивав на дискотеці "Феріде". О четвертій ранку повертався додому. В під'їзді не було світла. Раптом двері відкриваються і на мене вискакують двоє. Далі короткий удар в обличчя, затилок, ногою по ребрах, — згадує Віктор Маліновський.

У лікарні йому наклали по чотири шви на губах і потилиці. Від госпіталізації він відмовився.

— Кажуть, це я піар собі влаштовую. Яка дурість, — додає. — Думаю, напали через мою роботу почесного голови профспілки "Голос народу". Я активно борюся із недбальством у комунальній системі міста. Вимагаю скасувати три прийняті мерією рішення, які вважаю незаконними. Виявляється, жеки у нас можуть самостійно встановлювати тарифи. Планую відкрити школу для старших по будинках. Роз'яснювати, як потрібно будувати відносини з житловим господарством, контролювати жеки і владу.

Віктор Миколайович розповідав меру Володимирові Гройсману про неякісну та неправомірну роботу житлового господарства.

— Тепер винайму охорону. Упевнений, що винних знайдуть, і я зможу жити звичним життям. Проте посягають не лише на життя, а й на бізнес, — зауважує депутат. — Податкова порушує кримінальну справу по керівнику моєї фірми. Він одного дня отримує за оренду гроші, підписує приходні касові ордери. А йому вміняють, ніби він їх привласнив.

Маліновський — колишній ресторатор. Його фірма "Віктор" раніше  виробляла горілку "Давай за!", "Куманьок", "Коломия", мала кілька спиртозаводів в Україні. Сьогодні видобуває альтернативну гідроенергію в Криму.

Зараз ви читаєте новину «Депутата обласної ради побили під будинком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути