пʼятниця, 12 лютого 2016 05:45

Дар'я Кривоухова випала з тролейбуса

17-річну Дар'ю Кривоухову з міста Суми 11 лютого поховали в селі Тур'я Краснопільського району. 9 лютого вранці дівчина випала з тролейбуса. Колесо переїхало їй голову.

— Дівчина жила на проспекті Лушпи. Поспішала на заняття в годину пік. У переповненому тролейбусі №5 були ще троє наших викладачів. Даша зайшла на задні двері. Тролейбус від'їхав і двері відчинилися. Пасажири почули глухий удар. Потім закричали люди на вулиці. Даша випала й головою втрапила під колесо, — розповідають в училищі мистецтв і культури ім. Бортнянського. — Коли почалися заняття — ми ще не знали про трагедію. Куратор щоранку заходить в аудиторію до своїх учнів. Вона телефонувала Даші, але та не відповідала.

На упізнання Дар'ї приїхала мати — Ірина Іванівна. Жінка працює двірником. Пізніше прийшли два старші брати дівчини.

Дар'я навчалася на першому курсі відділення декоративно-прикладного мистецтва.

— Дуже талановита дівчинка була. Хороша, скромна, комунікабельна, — каже директор училища Надія Гринь. — Старалася, хотіла бути найкращою. Гарно малювала. Це була особлива дитина. Для нас це — неймовірна втрата. Зібрали гроші на її похорон, транспорт виділили. Хотіли хоча б так підтримати родину. В училищі оголосили жалобу.

У тролейбусному управлінні ситуацію коментувати відмовилися. 34-річний водій за кермом тролейбуса працює 12 років. Йому загрожує до 8 років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Дар'я Кривоухова випала з тролейбуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути