пʼятниця, 09 грудня 2011 06:00

Олександр Миролюбов знайшов пацюка у ковбасі

Дорогою з роботи 1 грудня 31-річний Олександр Миролюбов із кримського селища Нижньогірський зайшов у продуктовий магазин "Золушка". Купив кільце напівкопченої ковбаси "Майська" торгової марки "Дружба народів", що по 45 грн/кг.

— Розігрів її у мікрохвильовці, нарізаю, — згадує чоловік. — Дивлюся: стирчить кусок шерсті зі шкурою. Добре, що я її не встиг спробувати! Спочатку подумав, що це кусок миші. Вернувся в магазин. Продавщиця була в шоці, матюкалася. Вони ж теж її їдять.

Дирекція магазину викликала реалізатора, яка привезла ковбасу на продаж. Показали Олександру Миролюбову документи на товар.

— Ця дівчина хотіла забрати ковбасу, але я не дав, — каже Олександр. — Сфотографувала і повезла кадри на завод. Сміялася, що це шматок коров'ячої шкурки, бо м'ясо погано відрізали. Але я поніс ковбасу в санепідемстанцію, написав скаргу. Там провели експертизу. Виявилося, що то м'ясо криси. Результат перевірки видали мені, але потім подзвонили і забрали. У СЕСі сказали, що партію ковбаси вилучать із прилавків. Але нічого не зробили. Ковбаса тої ж партії досі продається в цьому магазині. Після того кілька разів заходив, казав про крису. А продавці: та то шкура корови.

Олександр купує ковбасу із залишками гризунів не вперше.

— Раніше мені вже попалася миша в ковбасі, але тоді я не кіпішував. Пам'ятаю, то була часникова ковбаса. Але після криси мене геть відвернуло.

У санепідемстанції підтвердили, що в купленому товарі "виявлено щура з характерним вовняним покровом".

Зараз ви читаєте новину «Олександр Миролюбов знайшов пацюка у ковбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути