середа, 02 березня 2011 02:00

Володимир Гірняк крав лижі заради вагітної дружини

Біля курорту Буковель у селі Поляниця Яремчанської міськради на Івано-Франківщині міліціонери затримали 22-річного Володимира Гірняка. Він складав до машини щойно вкрадені дві пари лиж та сноуборд.

— Три тижні нам скаржилися відпочивальники, у яких пропадають лижі. Курорт стали патрулювати міліціонери, — розказує Василь Гультайчук з обласної міліції. — З'ясували, що шуму наробив один чоловік. Приїжджав до баз відпочинку на дорогій "ауді", гуляв територією, придивлявся. Коли лижники йшли грітися у кафе, а інвентар лишали, брав лижі і ніс до машини.

Гірняк крав лижі, які коштують 2–6 тис. грн. Удома фотографував їх і виставляв на продаж в інтернет-магазині. Ціну зазначав на кількасот гривень нижчу від ринкової. За три тижні продав три пари лиж.

— Він в усьому зізнався. Не з бідної сім'ї. Його батько працює в одній великій будівельній компанії. Але сам безробітний, має вагітну дружину. Хотів заробити їй на пологи, — додає Гультайчук.

Володимиру загрожує до п'яти років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Гірняк крав лижі заради вагітної дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути