вівторок, 30 червня 2015 17:57

Завтра на Вінниччині розпочинає роботу новий постачальник газу

Завтра на Вінниччині розпочинає роботу новий постачальник газу

З 1 липня 2015 року постачанням газу на території Вінницької області буде нове підприємство - "Вінницягаззбут".

"В Україні починає діяти нова редакція Закону "Про ринок газу". За нею підприємство, яке займається розподілом і транспортуванням газу, не може брати участь у видобутку та постачанні природного газу. Тому "Вінницягаз" буде продовжувати транспортувати і експлуатувати розподільче обладнання, а от постачальником буде відокремлена юридична структура "Вінницягаззбут". Це підприємство зареєстроване за тією ж адресою, що і "Вінницягаз". Для переоформлення договорів треба підійти до розрахунково-касових центрів "Вінницягаз", консультантів у "прозорих офісах" та контролерів, - розповів на нараді при голові Вінницької облради заступник голови правління по газопостачанні та газифікації "Вінницягаз" Володимир Білаш.

Договори можна укладати з 1 липня.

"Припиняти газ споживачам, які не уклали договір не будуть. Кошти за використаний газ від споживачів будуть приймати на рахунки обох підприємств зі спеціальним режимом використання і будуть розподілятися пропорційно. Борги і переплати будуть передаватись автоматично", - додав Білаш.

Нагадаємо, постановою НКРЕ анулювано дію ліцензії ПАТ "Вінницягаз" з надання послуг газопостачання 21 травня 2015 року. Офіційний документ до правління постачальника газу надійшов 10 червня 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «Завтра на Вінниччині розпочинає роботу новий постачальник газу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути