субота, 19 грудня 2015 22:31

Затримано двох правоохоронців, що вимагали хабар за ввезення курятини у "ДНР"

Затримано двох правоохоронців, що вимагали хабар за ввезення курятини у "ДНР"
Фото: uapress.info

У Донецькій області затримані два правоохоронця, які вимагали у зловмисниці гроші за перевезення нелегальної курятини на окуповану територію.

Про це в суботу повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Донецькій області.

"Співробітники місцевого відділу поліції, які ще не пройшли атестацію, спробували "увійти в долю до нелегальної перевізниці". Але слідчого і співробітника управління протидії злочинам у сфері економіки, при вимаганні грошей затримали колеги з СБУ. Вони зараз перебувають в ізоляторі", - сакзано в повідомленні.

У поліції зазначили, що кілька днів тому у Волноваському районі, поруч з лінією розмежування, мобільна група співробітників ГУ НП у Донецькій області припинила спробу постачання на окуповану територію м'ясних продуктів. Двоє співробітників місцевого відділення поліції були затримані працівниками СБУ за спробу увійти в долю до постачальниці нелегального товару.

Зараз ви читаєте новину «Затримано двох правоохоронців, що вимагали хабар за ввезення курятини у "ДНР"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути