понеділок, 26 жовтня 2015 01:39

Другий тур на виборах мера Одеси неминучий - Саакашвілі

Другий тур на виборах мера Одеси неминучий - Саакашвілі
Фото: ru.euronews.com

Голова Одеської ОДА Міхаіл Саакашвілі заявив, що готовий працювати з новообраним мером Одеси, незважаючи на результати, які будуть за підсумками другого туру. Про це він заявив в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Хто б не виграв у другому турі з двох кандидатів, я буду з обома працювати, у мене є хороший досвід роботи з обома. Я сподіваюся, що не буде ніяких маніпуляцій зараз, тому що абсолютно очевидно, що має бути другий тур. І звичайно, зараз в кращому одеському стилі в комісіях намагаються якісь маніпуляції проводити, але сподіваюся, що вони схаменуться вчасно, тому що я вважаю, що повинні бути демократичні вибори, другий тур, усе чесно, справедливо, хто переможе, той переможе", - заявив Саакашвілі.

За даними екзит-полу "Савік Шустер студії", на місцевих виборах в Одесі лідирує чинний мер Геннадій Труханов із 47,60% голосів.

Співробітник апарату ОДА Саша Боровик набрав 30,80%.

Інші кандидати, за даними опитування, набрали набагато менше голосів. Так, екс-мер Едуард Гурвіц набрав 9,60%, за нардепа Сергія Ківалова віддали голоси 3,7% виборців, за екс-нардепа Світлану Фабрикант - 2,8%.

Крім того, за даними екзит-полу "Савік Шустер студії", до міськради Одеси проходять п'ять партій: "Довіряй справам" (Геннадія Труханова) - 28,6%, "Блок Петра Порошенка "Солідарність" - 20,00%, "Опозиційний блок" - 12,9%, Українська морська партія Сергія Ківалова - 5,9%, "Самопоміч" - 5,4%.

 

Зараз ви читаєте новину «Другий тур на виборах мера Одеси неминучий - Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути