четвер, 13 березня 2014 11:46

Позачергову сесію Полтавської міської ради знову перенесли

Позачергову сесію Полтавської міської ради знову перенесли

Сьогодні, 13 березня, у Полтаві мала відбутися позачергова сесія міської ради. Але більшість депутатів із невідомих причин знову не з'явилися на засідання. Із 49 обранців прийшло лише шестеро. Через це міський голова Олександр Мамай, посилаючись на Закон України, переніс засідання на наступний день.

Нагадаємо, позачергова сесія міської ради Полтави мала відбутися вчора, але на засідання прийшло лише п'ятеро депутатів від ВО "Батьківщина".

"Складається враження, що Олександр Федорович чекає поки в Україну повернеться інший Федорович (Янукович. - "ГПУ"). Полтавська область завжди була за збереження суверенітету, цілісності та безпеки нашої держави. Тож ми не дозволимо Мамаю сіяти у нашому місті сепаратистські настрої, — говорить депутат міської ради від ВО "Батьківщина" Олександр Артеменко. - Наша фракція підготувала звернення до міського голови. Ми вимагаємо, щоб Олександр Мамай терміново пішов у відставку. Адже його неспроможність скликати другий день поспіль депутатів до міської ради, красномовно говорить про те, що він не в змозі керувати громадою нашого міста".

Окрім депутатів та журналістів на засідання сесії прийшло близько 50 місцевих жителів. Люди вимагали відставки Мамая. Називали його бандитом та брехуном.

Зараз ви читаєте новину «Позачергову сесію Полтавської міської ради знову перенесли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути