пʼятниця, 25 вересня 2015 16:34

Вінницьким мамам підфартило: місцева влада подарувала дитячі візки
6

Фото: vmr.gov.ua

Сьогодні, 25 вересня від міської ради дев'ятеро вінничанок отримали в подарунок дитячі візки для своїх дітей. Немовлята народилися на день міста, п'ятого вересня. Трьом жінкам, які народили та виховали по шестеро дітей, секретар міської ради Сергій Моргунов вручив ордени та посвідчення "Мати-героїня".

"Матері зробили подарунок на День міста. На світ з'явилося ще п'ятеро дівчаток та четверо хлопчиків. Першою народилась дівчинка в пологовому будинку №1 о пів на першу ночі, вагою 2850 грамів. Хай діти ростуть щасливими, здоровими та успішними. А головне були патріотами нашого міста та країни. Вони є нашим майбутнім" – сказав Сергій Моргунов.

Жінкам вручили квіти та конверти з листівками. Дитячі візки розпаковували у холі міськради.

"Це моя четверта дитина. При народженні мала вагу три кілограми і ростом 53 сантиметри. Доньку назвали Дариною. Народила раніше терміну. Не очікувала, що дитина з'явиться на День міста. Попередню дитину народила на Святий вечір і також отримала коляску від міської ради" – зазначила Оксана Сокілецька.

Вінничанка Світлана Рипун планувала святкувати день міста. Натомість її ведвезли до пологового будинку.

"Ми хотіли всією родиною йти на святкування Дня міста. Планували гуляти увесь день. Та синок вирішив саме в цей день народитися. Хлопчика назвали Євген, це моя перша дитина. Коляску ми позичили на цей час у знайомих. Дуже раді, що отримали нову коляску від міської ради" – розповіла молода мама.

Нагадаємо, вінницька міська влада вітає матерів, які народжують дітей в пологових будинках міста Вінниці на Новий рік та Різдво Христове. Вже третій рік подарунки отримують матері, які народили у День міста.

Зараз ви читаєте новину «Вінницьким мамам підфартило: місцева влада подарувала дитячі візки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути