вівторок, 24 листопада 2015 19:23

Вінницькі соціальні працівники готують сніданок за 3 хвилини
5

Сьогодні у Вінниці визначили кращого соціального працівника. Про це кореспондету Gazeta.ua стало відомо під час конкурсу "Кращий соціальний працівник".

Жінки розігравали різноманітні сценки, в яких показували як ведуть себе зі своїми підопічними у стресових ситуаціях. Демонстрували , що бутерброди на сніданок чи гарні грибочки з яєць можуть приготувати за 3 хвилини.

"Подібні змагання ми вже проводимо в четверте. Дуже потрібно аби люди дізнавалась більше про наших працівників. Які вони веселі, винахідливі, цікаві. Скільки насправді часу проводять, доглядаючи за чужими людьми. Також необхідно самих працівників постійно стимулювати бути кращими", - говорить організатор конкурсу Леся Стрільчук.

Переможницею конкурсу стала Вікторія Вдовцова. Вона отримала приз у 1000 гривень. Ще дві працівниці отримали по 500 гривень грошової нагороди.

"У цій сфері працюю вже більше 5 років. Люди бувають різні. З різними характерами та вимогами. В мене є одна бабуся, що в минулому була медсестрою. Вона ніколи не жаліє на себе грошей та вимагає щоб продукти були найякісніші. Цвітна-капуста для неї має бути тільки білосніжно-білою. Також крупу потрібно перебирати, щоб не було зайвого зерна, бо викине.", - каже Вікторія.

За виграні гроші звозить колег на екскурсію до столиці.

"Кошти залишу в організації. Ми вже давно з колегами планували поїхати до Києва на екскурсію, тепер буде нагода" - розповідає жінка.

Зараз ви читаєте новину «Вінницькі соціальні працівники готують сніданок за 3 хвилини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути