середа, 04 березня 2015 11:33

Вінницькі перевізники скасовують автобусні рейси

Вже другий день поспіль обласні перевізники скасовують міжміські рейси автобусів до Вінниці та навколишніх сіл. Кажуть, знизився потік пасажирів, подорожчало паливо та автозапчастини.

"Така ситуація повсюди. Тільки за вчора ми відмінили два рейси в обідню пору на Вінницю та у села Пиків і Заливанщину. Водночас намагаємось перекривати маршрути іншими автобусами, які їздять на газу. Але від учора дуже різко подорожчав і газ. Тепер на виживанні, - пояснює керівник Калинівського автотранспортного підприємства Анатолій Барсак. - Коли їде два пасажири, то зрозуміло, що маршрут нерентабельний. Але ранішні та вечірні рейси ні в якому разі не відміняємо. Люди їдуть на роботу і добираються додому з неї ввечері".

У інших районах подібна ситуація. Працівники автостанції Ямполя офіційно заявляють, що скасування рейсів пов'язане з поломкою транспорту. В розмові наголошують, що скасовують рейси через нестачу грошей на закупку палива.

"Останній рейс на Вінницю о 16-їй годині дня. На шість годин вечора сьогодні автобуса не буде. Водії всі стоять. Пасажирів нема, по-друге їм просто немає з чим заїхати на заправку. І буде ще гірше", — повідомила телефоном працівниця автостанції у місті Погребище

Зараз ви читаєте новину «Вінницькі перевізники скасовують автобусні рейси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути