середа, 25 листопада 2015 00:00

Вінницькі депутати почали ділити місця в обласній раді

За три дні до проведення першої сесії депутатів сьомого скликання Вінницької обласної ради народні обранці ділили місця у сесійній залі. Сперечалися півгодини, але так і не спромоглись вирішити, хто і де сидітиме.

  фото: Тетяна САРАХАН
фото: Тетяна САРАХАН

"Батьківщина запропонувала зайняти собі крісла, в яких сиділа в попередньому скликанні. А решті депутатів – на вибір. По схемі сидінь можна домовитися про розсадку депутатів без проблем. Якщо зараз не обговоримо це питання, то вийде самозахват" - сказав радикал Володимир Крисько.

Депутати вирішили на першу сесію займати вільні місця. А вже після засідання визначаться, де сидітимуть. Укропівці забажали сідати будь-де. Тільки не біля депутатів-радикалів.

 

"Радикалів ми не знаємо. Більш логічного пояснення немає, чого не хочемо біля них сидіти. Ми випали з-під "Батьківщини" і нам з ними комфортно. Правда, вийшли з "Батьківщини", бо вона не має тієї підтримки у виборців, яка би мала бути сьогодні" - пояснив керівник обласної партії "Укроп" Олександр Лев.

 

На засіданні підготовки до сесії узгодили місце проведення виборів голови обласної ради на першому засіданні сесії сьомого скликання. Голосування проведуть у сесійній залі. Аби з третього поверху вінничани не підглядали у кабінки для голосування, "свободівці" запропонували їх накрити.

Нагадаємо, до Вінницької обласної ради пройшло вісім партій. 27 крісел отримав "БПП "Солідарність", 17 - "Батьківщина". Також увійшли представники "Радикальної партії", "Самопомочі", "Свободи", "Аграрної партії", "Опозиційного блоку" та "Укропу".

Зараз ви читаєте новину «Вінницькі депутати почали ділити місця в обласній раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути