четвер, 18 лютого 2016 10:58

Вінницька правозахисниця погрожувала прокурору грудьми

Вінницька правозахисниця погрожувала прокурору грудьми
Фото: http://real-vin.com/

Після словесної перепалки у вінницькому суді правозахисницю звинуватили у тому, що вона погрожувала прокурору. На неї відкрили кримінальну справу.

Про це повідомляє "Реал".

Сварка з прокурором обернулася для волонтера, правозахисника і матері чотирьох дітей Наталії Покиньчереда викликами до слідчого. Жінку звинуватили в тому, що вона погрожувала "вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо працівника правоохоронних органів".

У грудні минулого року на суді над самооборонівцями жінка почала сваритись з прокурором Олександром Старинцем з боку обвинувачення. У січні їй прийшла повістка за образу Старинця.

"Жіноча краса, якою наділив Бог, - це сила. Але виходить, що Бог ще наділив мене "знаряддям вбивства", яке постійно при мені. У мене - це груди п'ятого "калібру". Мабуть, це вже забійна сила! При мені в залі суду крім косметички і бюста нічого "забійного" не було. Більше загрожувати нічим не могла", - заявила Наталія Покиньчереда.

З 2004 року жінка займається правозахисною діяльністю. Здебільшого спеціалізується на допомозі матерям і дітям. Після Майдану вона разом з земляками активно включилася в процес збору допомоги бійцям АТО. З осені 2014 "Волонтерська сотня Тульчинщини" або самостійно возила вантажі на Донбас, або поставляла продукти і все необхідне різним самооборонам.

Як пояснив прокурор Вінницької області Олександр Старинець, за його заявою дійсно відкрито кримінальне провадження, однак в інтересах об'єктивного розслідування, його деталі він не має права розголошувати. Також він не уточнив, чи вказано в ньому, що саме з вуст Наталі лунали погрози або мається на увазі хтось інший.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Дніпропетровщині суддя намагався зґвалтувати адвоката.

Зараз ви читаєте новину «Вінницька правозахисниця погрожувала прокурору грудьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути