субота, 25 червня 2016 22:23

"Велосипедистів у підгузках" пограбували у Вінниці

Сьогодні у Вінниці пройшли велогонки для малюків. У змаганнях взяли участь 30 дітей різного віку. Найстаршим учасникам по 12 років. Найменший – двохрічний Андрій Науменко приїхав на біговелі.

Без інцидентів не обійшлося.

"Перед початком змагань невідомі викрали сумку з нагородами. Довелося затримати початок вело змагань. Купували все заново", – повідомила кореспонденту Gazeta.ua голова Вінницького осередку пластунів Вероніка Бабич.

 

Захід всеукраїнський, у Вінниці проводиться вшосте.

"Обмежень для участі не має. Можна змагатися на велосипедах, біговелах, самокатах. Головне мати шолом. Кожна дитина отримає медалі, грамоти і подарунки. У нас всі переможці", – каже одна з організаторів Катерина Синюченко.

Реєстрація учасників почалася об 11 годині. Більшість вінничан у цей час лише починали сходилися. За ними із нудьгуючим виглядом пильно спостерігали медики. Під час змагань їхньої допомоги майже ніхто не потребував. До палатки з червони хрестом зверталися лише із незначними подряпинами.

Змагалися діти за віком.

 

"Тату, для чого мені цей шарф?", – запитує малюк з номером сімнадцять. Він щойно виграв гонку у п'ятирічних суперників.

"Це приз Ром, – відповідає батько Дмитро Білуха і пояснює, – за нас сьогодні прийшли вболівати дідусь і бабуся. Навіть друга випадково зустрів. Він теж привів сина. Зараз разом підемо на морозиво. Ідея прийти на велогонку була моя. Рома дуже любить їздити на велосипеді, особливо сидячи заді, – жартує Білуха.

 

Позмагатися разом з татом прийшов і Данило Петришин.

"Сину сім років, – каже тато Андрій. Це його четвертий велосипед. Про захід дізналися від кума, хресного тата Данила. Перед змаганнями готувалися. Вчив малого стартувати"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Xiaomi представила складной электровелосипед QiCycle

Зараз ви читаєте новину «"Велосипедистів у підгузках" пограбували у Вінниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути