пʼятниця, 18 березня 2016 14:31

В зоні АТО снайпери обстріляли групу, яка перекрила контрабанду

В зоні АТО снайпери обстріляли групу, яка перекрила контрабанду
Фото: business-tv.com.ua

У Бахмутському районі Донеччини бойовики обстріляли українську мобільну групу з боротьби проти контрабанди на лінії розмежування.

Про це на брифінгу повідомив спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко, передає depo.ua.

"За інформацією ДПСУ, вчора пізно ввечері під ворожий обстріл потрапила зведена міжвідомча мобільна група з боротьбі проти незаконного переміщенням товарів через лінію розмежування", - розповів Лисенко.

За його словами, інцидент стався у Бахмутському районі Донецької області. Вогонь бойовиків вівся зі стрілецької зброї, зокрема - зі снайперської гвинтівки. Також під ворожий обстріл потрапив цивільний вантажний автомобіль; поранено водія.

У свою чергу, голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука уточнив, що атака сталася в районі Верхньоторецька.

За його словами, до складу групи входять волонтери і силовики.

"Вони не тільки повністю перекрили контрабанду. Вони фактично зупинили несанкціоноване перетинання цього КПП нелегальними таксистами. Днів чотири або п'ять тому вони вже мали певні труднощі з нашими військовими. Якщо називати речі своїми іменами, то по ним було здійснено обстріл з підствольників (підствольні гранатомети, - ред.)", - розповів Тука.

Наразі цей факт розслідують правоохоронці.

Нагадаємо, 1 березня на Луганщині між Трьохізбенкою і Лопаскіно напали на зведену мобільну групу.

Зараз ви читаєте новину «В зоні АТО снайпери обстріляли групу, яка перекрила контрабанду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути