вівторок, 29 вересня 2015 17:31

У Вінницькому педуніверситеті вперше вибрали ректором жінку
6

Сьогодні у Вінницькому державному педагогічному університеті відбулись вибори ректора. Перемогу отримала в. о. ректора та директор інституту педагогіки, психології і мистецтв ВДПУ Наталя Лазаренко. За неї проголосували 312 із 603 виборців. Друге-третє місце між собою поділили Юрій Легун та Олександр Криворучко — по 81 голосу.

"На цих виборах все як на виборах президента: кабінки, урни, паспорта. Я навесні не голосував, бо тільки вступив на третій курс після училища. Коли запропонували, написав заяву і взяв участь у відборі виборців між студентами інституту педагогіки, психології та мистецтв. З 50 вибрали 30 осіб", - розповів кореспонденту Gazeta.ua студент Олександр Пащенко.

Всі 90 студентів, що мали право голосу прийшли на виборчу дільницю. Двоє виборців не підтримало жодного кандидата, стільки ж бюлетенів визнано не дійсними, бо не мали жодної позначки. 16 осіб на вибори на прийшли.

"Я сьогодні маю вільний день, але не прийти на вибори ректора не могла, - каже викладач Наталя Утєшина. - Прийшла з двома синочками. Хотілося щоб уже визначився керівник, який буде відповідати за розвиток нашого закладу."

Нагадаємо, що у квітні 2015 року два тури виборів не визначили переможця. Ніхто із кандидатів не набрав більше 50 відсотків голосів.

Зараз ви читаєте новину «У Вінницькому педуніверситеті вперше вибрали ректором жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути