середа, 04 березня 2015 16:07

На Вінниччині через гроші вбили бабусю

На Вінниччині через гроші вбили бабусю

2 березня у селі Летківка Тростянецького району Вінниччини мертвою знайшли 86-річну Галину Дейнеку. Її кілька разів вдарили по голові сокирою. Тіло виявила сусідка, вона й викликала правоохоронців.

"Галина Афанасівна жила самотньо. Мала сина, він жив у Росії, але кілька років тому помер. Деякий час бабця проживала з онуком в Тюмені. Поки була там - хата її розвалися. Повернутися не було куди. Сільська рада виділила їй кімнатку у старому приміщенні дитячого садочка. З роками старенька стала трохи дивакувата - зносила в ту кімнатку всякий мотлох - пляшки, коробки, старий одяг - ввійти не було як. Там же посеред кімнати палила вогнище - так грілася і варила їжу", - розповідають у селі.

Про те, що гроші покійна мала - в селі знали. Пенсію майже не витрачала. Нещодавно отримала гроші за оренду паїв.

"ЇЇ і раніше грабували. Скаржилася, що то чотири тисячі гривень зникло, то тисяча. Не знаю де вона гроші ховала, але в тому мотлосі треба було добре поритися, аби знайти. Та грабіжників то не зупиняло. Цього разу вона напевно невчасно прийшла, за що отримала кілька разів сокирою по голові", - додають односельці.

За фактом смерті Галини Дейнеки правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Перевіряють усіх, хто може бути причетний до вбивства.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині через гроші вбили бабусю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути