субота, 20 грудня 2014 18:03

У Вінниці урочисто відкрили головну ялинку міста
3

Фото: Вероніка Малюта

19 грудня у Вінниці відбулося урочисте відкриття новорічної ялинки. Зелена красуня вже традиційно засяяла вогнями у Центральному парку культури і відпочинку імені Горького. Привітали подолян з Днем Святого Миколая та наступаючими святами голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник, в. о. міського голови Сергій Моргунов та народні депутати Олексій Порошенко, Сергій Кудлаєнко і Геннадій Ткачук. Чиновники побажали українцям міцного здоров'я, усіх благ, а головне – мирного неба над головою.

"Вітаю вас, вінничани, зі Святом святого Миколая! Дійсно, у нас зараз дуже складні часи, але головне, що ми всі разом. Мене тішить те, що маємо гарні традиції. Наш дух, бажання і віра у майбутнє дозволяє нам рухатися вперед і витримувати різні негаразди. Я вам хочу побажати світлих днів, без війни! З Днем Святого Миколая! Слава Україні!", – промовив зі сцени Олексій Порошенко.

Варто зазначити, що цьогоріч ялинка замерехтіла яскравими вогниками без супроводу феєрверків.

"Враховуючи непросту ситуацію в країні, вирішили трішки порушити традицію. Кошти, які планували виділити на салют, будуть перераховані на допомогу українській армії", – пояснив Сергій Моргунов. Офіційна церемонія відкриття головної ялинки міста супроводжувалася виступами казкових героїв, народних колективів та веселими колядками. Родзинкою вечора став святковий концерт відомого українського гурту "Тартак" та Олександра Положинського.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці урочисто відкрили головну ялинку міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути