понеділок, 30 листопада 2015 15:14

У Вінниці поліцейських отруїли пігулками від шизофренії

У Вінниці поліцейських отруїли пігулками від шизофренії

Експерти з'ясували, чим грабіжники отруїли двох поліцейських у розважальному клубі Вінниці. Злодії підсипали їм у напої пігулки від шизофренії та хвороби Паркінсона. Від передозування цього препарату зупиняється серце.

Чоловіки не знали, що натрапили на полісменів, пише "20 хвилин".

"Поліцейський під дією препарату не знав, що з ним відбувається. Почав стріляти, щоб подати сигнал тривоги. Місцеві почули стрілянину і вийшли на вулицю. Злочинці відійшли від наших поліцейських. Ще й в ту мить телефон задзвонив в одно з них. Дзвонила мати. Так вони і викликали "швидку" - каже заступник начальника головного управління Нацполіції у Вінницькій області Олександр Глянько.

Цей препарат продають в аптеках вільно. Його злочинці купували і підсипали у напої аби грабувати людей. Коли ці пігулки випивають понаднормово - втрачають свідомість. Якщо не врятувати, то помирають.

"По інструкції цього лікарського засобу, чотири і більше таблетки можуть призвести до зупинки серця. Це дуже сильний препарат для лікування хвороби Паркінсона і шизофренії. Не клофелін, до якого ми звикли. Лікарі не одразу можуть зрозуміти, що з людиною сталося. Якщо зазвичай під час отруєння падає тиск, то від цього препарату навпаки – тиск підвищується, людина може впасти в кому на кілька днів, а може померти. Тому усім жертвам цих злочинців повезло" - пояснює заступник начальника слідчого управління Олександр Солдатов.

Нагадаємо, в суботу, 21 листопада, два вінницьких поліцейських після служби розважалися у кафе. До них підсіли двоє невідомих і підсипали у їхнє спиртне якусь отруту. Після того поліцейські вийшли на вулицю і втратили свідомість. В цей час грабіжники вкрали їхні барсетку, гроші, мобільні телефони та пістолет "Форт-17Р". За розбій їх можуть посадити на десять років. Одного вже арештували. Ним виявився 34-річний азербайджанець.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці поліцейських отруїли пігулками від шизофренії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути