середа, 04 листопада 2015 15:35

У Вінниці перукарі погрожують стригти людей перед міською радою
5

фото: Мирослава Слободянюк
фото надане Анатолієм Бондаренком
фото надані Анатолієм Бондаренком
фото надано Анатолієм Бондаренком
фото надані Анатолієм Бондаренком

Працівниці вінницької перукарні "Лагуна" оголосили страйк. Жінки вийшли на вулиці з плакатами: "Поверніть нам робочі місця", "Ми проти незаконної приватизації". Біля міської ради пікетуватимуть десять днів, запевнив заступник голови незалежної профспілки "Трудящі" Андрій Бондаренко.

"Якщо за цей термін нас ніхто не почує, то почнем стригти людей під міською радою", - говорить колишня працівниця перукарні Оксана Іщенко.

У перукарні працювало 15 майстрів. Кожна щомісяця оплачувала півтори тисячі за оренду. Гроші отримувала власниця приміщення Валентина Ананьєва.

"Коли власниця заявила, щоб ми забрали свої речі, вже на наступний день закрились в перукарні й відмовились виходити, доки приміщення не повернуть у державну власність. Протягом двох тижнів в денну пору стригли клієнтів, а в ніч по четверо ночували в перукарні" - додає Оксана.

Нагадаємо, невідомі чоловіки викидали жінок з матрацами на вулицю. Били їх ногами в спину. Тілесні травми отримали п'ятеро жінок.

"Нам кілька разів погрожували розправою. Однієї ночі до перукарні увірвалось двоє чоловіків разом із Валентиною. Вони почали грубо виштовхувати нас за двері, шарпати за одяг, а потім бити, - говорить жінка. - В слід за нами на вулицю повикидали перукарське приладдя, матраци й навіть лінолеумну обшивку. В результаті сутички в мене перелом ребра, в моїх колег синяки, подряпини й навіть зламана нога".

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці перукарі погрожують стригти людей перед міською радою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути