середа, 24 червня 2015 16:21

У Вінниці екс-голова обласної ради побив колегу через доньку
5


Екс-регіонали Сергій Татусяк та Юрій Яремчук побилися через кандидатів на посаду головного лікаря обласного шкірно-венерологічного диспансеру. Стався інцидент на сесії обласної ради 24 червня, під час розгляду питання стосовно очільника закладу. Депутати не підтримали кандидатуру Максима Третьякова, якого призначив своїм розпорядженням Сергій Свитко, голова обласної ради. Не проголосували і за попереднього головного лікаря - Сергія Бєльца.

Слова просила працівниця медзакдладу Наталя Мазорчук та активістка Катерина Цибуліна. Коли їм відмовили - Мазорчук побажала депутатам та їхнім дітям хворіти, а Цибуліна пообіцяла знову влаштувати події 6 грудня.

"Вам всім ганьба. Ви тут завдяки нам, і нас не чуєте. Буде вам знов 6 грудня, буде Майдан. Скоро вибори, і другий раз вас не оберуть", - сказала Цибуліна.

Після того слово взяв екс-регіонал та екс-голова обласної ради Сергій Татусяк.

"Треба дослухатися до колективу, вони не хочуть працювати з Бєльцом. Вони підтримують Максима Третьякова. А у голосуванні серед депутатів спрацювала кулуарщина. Очевидно, що певні домовленості існують", - сказав Татусяк.

Кілька людей колективу підтримали Сергія Пилиповича, та розвернули плакат зі зверненням до депутатів, аби підтримали Третьякова. Проти нього, та проти колишнього однопартійця Татусяка аргументовано виступив Юрій Яремчук.

"Ваша дочка, яка на папері працює у диспансері, влаштувала це все. Бо вона на роботу не ходить, їздить по закордонам і ніби-то о п'ятій вечора проводить прийоми. Бєльц це присікав. От вона і підбурила людей проти нього, бо Третьяков її прогули замовчує", - сказав Яремчук. І після цих слів отримав стусана від Татусяка, який вступився за доньку. До серйозної бійки не дійшло - завадили колеги.

Оскільки депутати не підтримали жодного із кандидатів на посаду головного лікаря обласного шкірно-венерологічного диспансеру - посада залишається вакантною.

"Виконуючим обов'язки залишиться Максим Третьяков. Тепер по процедурі треба оголошувати конкурс, люди мають зібрати документи, подати на розгляд профільних комісій, та з питань комунальної власності. Ця комісія виносить узгоджену кандидатуру, якщо така буде одна, на президію. Президія затверджує і виносить на розгляд сесії. Так воно мало бути з самого початку. Якби голова обласної ради не натворив оцю всю беліберду в травні місяці 2014 року - було б все нормально", - сказала Тетяна Антонець, депутат обласної ради.

Нагадаємо, Сергій Бєльц був звільнений з посади головного лікаря обласного шкірно-венерологічного диспансеру у травні 2014 року у зв'язку із закінченням дії контракту. Замість нього був призначений Максим Третьяков розпорядженням голови обласної ради. Проти такого розпорядження тоді виступила більша частина колективу. На початку червня працівники медзакладу двічі перекривали рух транспорту біля лікарні на знак протесту.

 

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці екс-голова обласної ради побив колегу через доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути