четвер, 21 травня 2015 16:40

У Вінниці запрацює 28 пришкільних таборів

У Вінниці запрацює 28 пришкільних таборів

У Вінниці ще тиждень проходитиме запис у пришкільні табори. Записатись можна у школі, де навчається дитина, але табори будуть організовані не в усіх школах міста. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіли в міській раді.

"Цього року запрацює 28 пришкільних табори. Там плануємо оздоровити 4900 дітей. Вони не лише відпочинуть, а й побувають на екскурсіях та отримають нові знання, - каже начальник відділу виховання та позашкільної роботи Ірина Кравець. - Також цього року заплановані спеціалізовані мовні табори. Вони пройдуть на базах шкіл №1 та №25, англомовні загони будуть в школах №23, №30, а в 12 школі будуть спілкуватися польською мовою"

Табори почнуть працювати з 3 червня і закінчать роботу з 19 червня. Для дітей вони будуть безкоштовними.

"Заплановані безкоштовні екскурсії в аквапарк та "Дитячу планету", будуть екскурсії, флеш- моби та конкурси. 210 дітей відпочинуть у таборі "Бригантина" в Скадовську. Серед них 4 діток тих, які втратили батьків в АТО. Призери всеукраїнських олімпіад поїдуть відпочивати в обласний табір "Колос".

Оформлення в стаціонарні табори області ще не почалося. Скільки їх працюватиме, також невідомо. В середньому день перебування дитини обійдеться в 176 гривень.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці запрацює 28 пришкільних таборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути