четвер, 10 липня 2014 17:17

У Полтаві показуватимуть фільми просто неба

У Полтаві показуватимуть фільми просто неба
www.myvin.com.ua

  Впродовж липня-серпня у Полтаві в парку "Перемога" проходитимуть безкоштовні кінопокази під відкритим небом. Ініціював їх проведення Полтавський обласний молодіжний центр.

  "Місцеві жителі катастрофічно мало часу проводять на свіжому повітрі. Вони або на роботі, або вдома за комп'ютерами. Тож наш Центр вирішив відновити сезон кінопереглядів на траві, - розповів директор Центру Анатолій Безпалюк. - Вперше його провели торік. Полтавцям наш задум сподобався, тож вирішили його повторити. Кінопокази, як і раніше, проводитимемо у парку "Перемога" на галявині біля Співочого поля Марусі Чурай".

  Вхід на кіноперегляд безкоштовний.

  "Показуватимемо кінострічки світового кінематографу, за виключенням російських. Це наша принципова позиція. Вважаємо недопустимим підтримувати кінематограф країни, яка затіяла війну проти нашої держави. Підбираємо фільми, які не пропагують агресію та насильство, а навпаки піднімають патріотичний дух людей", - сказав Безпалюк.

  Кінопокази планують проводити щоп'ятниці о 21:00.

  "Все залежатиме від погоди. Якщо цього дня в Полтаві литиме дощ, то сеанс перенесемо на суботу, або на наступний тиждень. Про всі зміни повідомлятимемо на своїй сторінці в соціальній мережі".

  Для зручності кіноперегляду Анатолій Безпалюк радить брати із собою теплі ковдри та пледи.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві показуватимуть фільми просто неба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути