четвер, 15 травня 2014 19:42

В одеській квартирі прописали 81 виборця

В одеській квартирі прописали 81 виборця

В Одеській квартирі за адресою Пастера, 26/5 Приморського району міста прописали 81 виборця. Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомили в обласні організації "Комітет виборців України". Підтвердили інформацію у міській раді. Власник помешкання - 30-річний Олег Березюк.

"Це дійсно підтверджений факт. Ми зверталися в міграційну службу, де нам сказали, що все законно, - пояснює Володимир Шурда із державного реєстру виборців. -Це приватна власність, вплинути на людину ніхто не може. Кажуть, що таким чином чоловік заробляє кошти. Людей почав прописувати десь із 2011 року".

Будинок №26 на Пастера - старий флігель на чотири квартири. Помешкання Березюка на другому поверсі. Викупив там три кімнати, дві переобладнав у одну велику студію, менша - спальня. Ще є коридор. Спочатку здавав квартиру погодинно.

"Як ми тоді мучилися. Тут були бардаки та оргії. Будинок старий - все чути, ніби в одній кімнаті, - згадує одна із сусідок, називатися не хоче. - А тоді він чи женився, чи підженився, то слава богу все трохи заспокоїлося".

Про те, що Березюк прописує всіх охочих за гроші - сусіди не знали. Кажуть, що Олег неговіркий, мало з ким спілкується.

"А ми думаємо, чому коли приходять бумаги - штрафи, довідки та інші документи - весь час на різні прізвища. Навіть не знали, що він таким бізнесом займається, - продовжує сусідка. Він нікому двері не відчиняє, хоч і є вдома - чи то лічильники прийшли перевірити, чи то хтось із сусідів. Оце коли машина є біля будинку, то знаємо що він в квартирі. Останніх три дні я й машини не бачу, може він кудись поїхав".

Як зв'язатися з Березюком - сусіди не знають, міського телефону у квартирі немає, а номер мобільного він нікому не дає.

Зараз ви читаєте новину «В одеській квартирі прописали 81 виборця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути