середа, 18 червня 2014 20:05

В Одесі підпалили два відділення "ПриватБанку"

В Одесі підпалили два відділення "ПриватБанку"

В Одесі горіли одразу два відділення "ПриватБанку". В обох випадках був підпал – до приміщень закинули "коктейлі Молотова".

Якщо порахувати, то протягом останнього часу подібних випадків було вже шість. І це попри те, що керівництво фінансової установи оголосило винагороду у 50 тисяч гривень за інформацію про паліїв. Напевно, суму слід збільшити, або ж краще працювати правоохоронним органам.

Перша пожежа спалахнула у центрі міста на вулиці Пастера. Полум'я знищило один із кабінетів фінансової установи та пошкодило фасад. Другий підпал стався через годину вже в іншому кінці Одеси. Вогонь там також завдав серйозних збитків – майже повністю вигорів перший поверх приміщення, у якому розташовувалось відділення банку, йшлося у сюжеті "Надзвичайних новин" на ICTV.

Жертв та постраждалих в обох випадках немає, підпали були скоєні вночі.

Слідством відкрите кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 194 Кримінального кодексу України "Навмисне пошкодження майна шляхом підпалу".

Нагадаємо, 14 травня в Одесі невідомі спробували знищити відділення "ПриватБанку", кинувши в нього вибуховий пристрій. В результаті вибуху і, відповідно, пожежі постраждав банкомат та вхідні двері відділення.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі підпалили два відділення "ПриватБанку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути