неділя, 01 лютого 2015 14:51

У Черкасах провели тенісний турнір на кубок Донецька

У Черкасах провели тенісний турнір на кубок Донецька
cherkassy-sport.com

Міжнародний юнацький турнір з тенісу на кубок Донецька "Donetsk City Cup", що проходить під егідою міжнародної федерації тенісу, завершився у Черкасах.

Вік тенісистів турніру не перевищує 18-ти років. Учасниками змагань цього року стали спортсмени з близько 12 країн. Зокрема, з Білорусії, Румунії, Польщі, Росії, Англії, Італії, Франції та США. Всього в турнірі взяли участь 64 спортсмени.

Як розповідає директор турніру Олена Андрєєва, у зв'язку з небезпечною ситуацією на Донбасі, змагання в Донецьку скасували.
"Для організації турніру обрали Черкаси, оскільки спорт-готель "Селена" поєднує в собі і готель, і ресторани і закриті тенісні корти хорошого рівня і якості", — каже Олена Андрєєва.

"Зважаючи на те, що на юнацькому турнірі заборонені грошові призи, його учасники отримають цінні рейтингові очки", — розповідає головний суддя турніру Олександр Кулик.

Під час турніру ніяких конфліктів із російськими спортсменками не було. Дівчата, розповіли, що їхати в Україну не боялися.
"Українсько-російську тему ми намагаємося не зачіпати. Навіть якщо й говоримо на цю тему, то просто її обговорюємо, не сваримося", — розповідає одна з дівчат.

 відео з сайту "cherkassy-sport.com"

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах провели тенісний турнір на кубок Донецька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1635
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути