четвер, 18 вересня 2014 13:27

У Черкасах для учасників АТО безкоштовно роблять протези

У Черкасах для учасників АТО безкоштовно роблять протези

У Черкасах для учасників АТО, травмованих на сході України безкоштовно виготовляють протези. У протезно-ортопедичному цеху запевняють, що роблять якісні протези з імпортних комплектуючих. Повідомляє hromadske.tv.

"Приватні виробники протезів заробляють на чужому горі", – стверджують працівники Черкаського протезно-ортопедичного цеху. Вони кажуть, що людина, яка втратила кінцівку, може замовити якісний протез абсолютно безкоштовно.
Без проходження різних комісій безкоштовно протезами забезпечують воїнів АТО. При цьому, досі жоден військовий не звернувся до державного протезно-ортопедичного цеху в Черкасах. Приватних установ, де б виготовляли такі протези, у місті немає.

Нагадаємо, що замовити безкоштовний протез можна будь-де в Україні, незалежно від місця проживання та прописки. Вартість найдорожчих протезів, які за світовими стандартами виготовляють у Черкаському протезно-ортопедичному цеху, становить близько 80 тисяч гривень.

Черкаський протезно-ортопедичний цех
м. Черкаси, вул. Івана Франка, 84
тел. (0472) 659 057, (0472) 323 767

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах для учасників АТО безкоштовно роблять протези». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі