середа, 03 серпня 2016 15:28

Український ремонт доріг: неякісний асфальт рвуть руками

Український ремонт доріг: неякісний асфальт рвуть руками
фото: bukinfo.com.ua

Жителі села Великий Качурів Стороженецького району Чернівецької області зняли відео, як відремонтували дорогу в них на вул. Бузенка. Щоб продемонструвати якість робіт, активісти руками розірвали дорожнє полотно.

Про це пише bukinfo.com.ua

"У понеділок ввечері ми з депутатами пішли подивитися, як виконують роботи з вкладання асфальту. Там ми зустріли місцевих жителів, які почали скаржитися, що асфальт не рівний і запитували, чому без конкурсу взяли саме цю організацію. Пройшовши 150 метрів вперед, побачили великі нерівності асфальту – він був горбатий. Нам розповіли, що під час укатування покриття воно почало деформуватися. Вже десь за 200 метрів було видно, як працював каток до пізнього вечора. Також люди показали нам відеозапис, де було чітко видно, що під час укладання асфальту бітум не розливався та не було чорнового шару, як це відображено в проектно-кошторисній документації та дефектному акті", - каже активіст Руслан Мельник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шляхи будуватимуть за рахунок Дорожнього фонду

Сільрада за ремонт заплатила 1,5 млн грн. Зараз розглядають питання про притягнення ремонтників до відповідальності за неякісну роботу.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Володимир Гройсман попросив Державну фіскальну службу і Державну аудиторську службу розслідувати відмивання грошей, виділених на ремонт доріг.

Зараз ви читаєте новину «Український ремонт доріг: неякісний асфальт рвуть руками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути