четвер, 11 лютого 2016 13:30

У Львові затримали п'яного офіцера обласного військкомату

У Львові затримали п'яного офіцера обласного військкомату

11 лютого працівники патрульної поліції Львова затримали працівника Львівського обласного військкомату. Чоловік був нетверезим та порушував правила.

"Спочатку нам надійшло повідомлення від невідомого. Той розказав про водія автомобіля-мінівена Ford Transit Connect. Указав його номерні знаки, маршрут та попередив - чоловік нетверезий. На це відреагували наші патрульні і вже на вулиці Дністерській справді помітили цей автомобіль. У цей час водій якраз виїздив з повороту та порушив правила. Адже у тому місці є спеціальний знак, він забороняє виїзд. Порушника зупинили. Та вийшовши з машини, він одразу почав заперечувати, що був за кермом", - розповідає Катерина Рибій із патрульної поліції Львова.

Водій представився поліцейським як офіцер Збройних сил України та працівник обласного військкомату, що на вулиці Клепарівській. Але відмовився показувати документи.

"Щоби встановити особу, прийшлось його доставити у відділ поліції. Там він вже продемонстрував посвідчення, були в нього і ключі від авто. Чоловік мав явні ознаки алкогольного сп'яніння. Хитався, з рота було чути запах спиртного, та проходити тест відмовився", - додає Рибій.

На водія склали протокол за керування автомобілем у нетверезому стані та за порушення правил дорожнього руху. Тепер чоловіку доведеться сплатити штраф. Яку саме суму - визначить суд. За подібне порушники зазвичай платять від 3,5 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «У Львові затримали п'яного офіцера обласного військкомату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути