середа, 03 грудня 2014 22:45

Боксери-юніори на турнірі Котельника виборюватимуть путівки на чемпіонат світу
24

Фото: Ярослав Тимчишин

З 2 до 7 грудня у Львові проходить Чемпіонат України з боксу серед юніорів та відкритий турнір з боксу на призи Андрія Котельника. Це вперше, коли турнір на призи Котельника отримав статус чемпіонату України.

" Турнір як і був на призи Андрія Котельника, так і є, просто він переріс у формат чемпіонату України, змагання розширюються. Був один ринг, тепер буде два. Дві програми – ранкова та вечірня. Тобто формат трохи змінюється "- розповідає Андрій Котельник - срібний призер XXVII Олімпійських Ігор у Сіднеї, інтерконтинентальний чемпіон за версіями WBA, WBO серед боксерів-професіоналів та єдиний чемпіон світу з боксу родом зі Львова.

Участь у напружених та видовищних змаганнях беруть декілька сотень найперспективніших юних спортсменів з 16 областей України та м. Києва.  Потрібно зазначити що такий чемпіонат України з боксу серед юніорів стане для молодих українських боксерів відбірковим етапом до Чемпіонату світу з боксу 2015 року, а також  під час   змагань  буде формуватись команда збірної України для участі у Чемпіонаті Європи (липень 2015 року).

У відкритті чемпіонату, яке відбулося 3 грудня, взяли участь керівники області та міста, керівники федерації боксу України та Львівської області, відомі тренери й уславлені спортсмени, серед яких 6-разовий чемпіон світу з боксу за версією WBO Сергій Дзиндзирук, боксер-професіонал важковаговик Олександр Дмитренко, призер Олімпіади в Сіднеї, багаторазовий чемпіон України з боксу, і безсумнівно сам Андрій Котельник.

Організаторами змагань виступають Міністерство молоді та спорту України, Львівська обласна державна адміністрація, Федерація боксу України, федерація боксу Львівської області, федерація боксу міста Львова, відділення НОК України у Львівській області, благодійний фонд Андрія Котельника. Проходять змагання у Виставковому центрі "Південний-EXPO", вул. Щирецька, 36.

Фінальні поєдинки боксерів-юніорів, які виборюватимуть свій шанс потрапити на чемпіонат світу, розпочнуться 7 грудня об 11 годині.

Зараз ви читаєте новину «Боксери-юніори на турнірі Котельника виборюватимуть путівки на чемпіонат світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути