пʼятниця, 09 грудня 2016 13:45

В кандидата в мери згоріла сауна: експерти розглядають версію підпалу
5

Фото: фото надане прес-службою ДСНС у Вінницькій області

У центрі Немирова Вінниччини згоріла сауна кандидата на посаду керівника Немирівської об'єднаної територіальної громади Михайла Зазуляка. Це сталося вчора, 8 грудня.

"Нам подзвонив працівник сауни. Сказав, що з сауни йде дим. Клієнти вибігли самі. Їх не довелося рятувати. На місце одразу виїхали дві бригади пожежно-рятувальної частини. За 20 хвилин усе загасили. Але саме дерев'яне оздоблення сауни вигоріло все. Решта приміщень закоптилося від диму" - говорить Gazeta.ua начальник районного управління ДСНС у Вінницькій області Олександр Довгий.

На місці зараз працюють вінницькій експерти. За словами Довгого розглядають дві версії пожежі - перегрів печі або підпал.

Сам готель вцілів.

Готельно-ресторанний комплекс належить одному з кандидатів на посаду Немирівського міського голови від партії "Блок Петра Порошенка" Михайлу Зазуляку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Згоріла сотня кролів

У ці вихідні, 11 грудня нa теритoрії Бершaдськoгo, Іллінецькoгo Тульчинськoгo, Немирівськoгo тa Вінницькoгo рaйoнів нa 49 дільницях відбудуться вибoри. Oчікувaнa кількість вибoрців – пoнaд 25 тисяч.

Зараз ви читаєте новину «В кандидата в мери згоріла сауна: експерти розглядають версію підпалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути