четвер, 20 жовтня 2016 13:16

Топ 5 місць де можна відпочити за 100 гривень
8

Топ 5 мість, куди можна поїхати з Вінниці зі 100 гривнями в кишені. Варіанти дешевого відпочинку пропонує 20 хвилин.

1. Ставка Гітлера "Вервольф"

Знаходиться за 8 км від міста. Тут залишилися руїни німецьких підземних укріплень, споруд, кулеметних установок та навіть басейн.

Потрапити до "Вервольфу" можна автобусом із Центрального автовокзалу Вінниці, що прямує в напрямку Калинівки. Квиток коштує 10 гривень, вхід для дорослих – 20 гривень, для дітей і студентів – 10.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для гостей готують порося на вертелі

 

2. Браїлів

Понад десять пам'ятних місць можна побачити у смт. Браїлів Жмеринського району. Окрім відомого вірянам Свято-Троїцького жіночого монастиря, тут є костел, синагога, музей, скеля Чайковського, природній парк, декілька церков та літературно-меморіальний музей поета Володимира Забаштанського.

Доїхати до Браїлова можна з Західного автовокзалу Вінниці за 16 гривень.

 
 

3. Бар

За 40 км від Браїлова розташовується районний центр - місто Бар. Квиток на автобусі з Вінниці в одну сторону коштує 40 гривень. У містечку є залишки середньовічної фортеці, костел св. Анни початку ХІХ століття, багато збережених модерних будинків, собор Успіння Пресвятої Богородиці 1757 року.

 
 

4. Вороновиця

З вінницького автовокзалу, який знаходиться по вул. Чехова (біля супермаркету "Грош") можна поїхати за 12 гривень у Вороновицю. Селище було засноване ще в XIV столітті. Тут збереглися пам'ятки XVIII століття: костел Михаїла Архангела, трибанна дерев'яна Михайлівська церква, палац Грохольських-Можайських, де зараз розташовано музей історії авіації та музей кобзарського мистецтва.

 
 

5. Немирів

Квиток в один бік коштує 23 гривні, а побачити тут можна палац Щербатових ХІХ століття, унікальний водяний млин, будівлю чоловічої гімназії, пам'ятники Марку Вовчок та Миколі Некрасову. За 3 кілометри від Немирова знаходяться залишки одного з найбільших скіфських поселень, яке датується ІХ— V ст. до н.е.

 
Зараз ви читаєте новину «Топ 5 місць де можна відпочити за 100 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути