пʼятниця, 29 серпня 2014 19:46

Зі сльозами та приманками - малюки Вінниці повзали у 5-метровій дистанції
8

Фото: Тетяна Сарахан

У Вінниці пройшов "Забіг у повзунках" для дітей віком до двох років. Малюки долали 5-метрову дистанцію повзучи.

"Правила прості: дитина має доповзти до фінішу швидше за всіх. При цьому їй ніхто не повинен допомагати. Батькам лише дозволяємо приманювати своїх чад всілякими забавками" - кажуть організатори змагань.

Під час "Забігу..." батьки зацікавлювали малечу повітряними кульками, планшетами, фотоапаратами, ключами від авто, книгами та іграшками. Через недосяжність цілі, кілька дітей не фінішували. На пів шляху починали голосно плакати. Вередували або лягали на килимок та відмовлялися повзти.

"Я не могла змусити синочка доповзти. Мабуть захотів відпочити і ліг. Ми три дні вдома тренувалися. Не слухав. Вставав і біг до фінішу. Не зважав на повзучу бабусю чи повзучу маму" — каже мама однорічного Захара Аліна Мороз.

 

Організували "Забіг у повзунках" Вінницька Молодіжна Рада, клуб "Універ". Назви придумали символічну, бо у ній беруть участь найменші вінничани. Оскільки захід організували на честь миру і проти війни, батьки одягали дітей у патріотичний одяг.

"Два дні шила онуку майку з штанцями у жовто-блакитних тонах. На майці вишила тризуб. Відколи війна в країні, стали по іншому ставитися до свободи і незалежності. Інакше усвідомлюємо, ким ми є. Зараз намагаємося правильно виховувати наших дітей" — бере на руки онука Яна Білоконь.

Переможцем серед хлопчиків став Андрій Балтак. Дистанцію пройшов за шість секунд. Найшвидшою дівчинкою стала Кіра Палюх. Переможцям та усім учасникам вручили дипломи, іграшки та морозиво.

Зараз ви читаєте новину «Зі сльозами та приманками - малюки Вінниці повзали у 5-метровій дистанції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути