Ексклюзиви
субота, 21 листопада 2015 08:08

Син офіцера-воїна АТО з Вінниці потребує допомоги

Син офіцера-воїна АТО з Вінниці потребує допомоги

На початку листопада мій чоловік, офіцер Збройних сил України, виїхав виконувати завдання до зони антитерористичної операції. І в цей час біда сталась із нашим сином-школярем, —з сумом каже мати хлопчика Ольга.

15-річний вінничанин Олексій Білоус потрапив до Київської лікарні ОХМАТДИТ зі страшним діагнозом – гострий мієлоїдний лейкоз, пише 33kanal.com.

Лікарі зазначають – стабільний стан хлопця залежить лише від донорів. Потреба у крові є постійною.

На жаль, батьки вичерпали власні ресурси, знайомі та друзі родини теж. База донорів, які за біохімічними параметрами підходять для переливання, – обмежена. Тому батьки хлопчика, друзі родини, колеги офіцера звертаються до небайдужих військовослужбовців та простих громадян. Можливо, саме Ваша вчасна допомога подарує надію юному Олексію. Адже постійно потрібні донори. Для виготовлення "тромбомаси" потрібні особи віком від 21 до 35 років із групами крові: ІІ(+), ІІ(-) або IV(+), IV(-). Для "R-маси" потрібні донори віком від 18 до 35 років, група крові – ІІ(+).

Контактний телефон матері та батька для уточнення інформації та координації:+38 (067) 730-52-32 (Ольга), +38 (093) 16-44-733 (Олег).

Не залишайтесь байдужими до біди із сином нашого захисника! Навіть Ваш репост може стати реальною допомогою для хлопчика!

Зараз ви читаєте новину «Син офіцера-воїна АТО з Вінниці потребує допомоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути