четвер, 02 липня 2015 15:33

Секретар Вінницької міськради Сергій Моргунов нарікав на свої зайві кілограми у найстарішому дитсадку Вінниці
5

Сьогодні під час планового об`їзду міста в.о. міського голови Сергій Моргунов приїхав в найстаріший садочку Вінниці. Там особисто перевіряв якість нових дитячих гойдалок.

З посмішкою пропонує Моргунову випробувати на собі міцність гойдалок завідуюча дитсадка № 9 Інга Бондар.

"Та ні, дякую. В мене вага завелика, боюсь поламати. Може хтось із наших журналістів бажає спробувати? Я навіть покатаю" - чемно пропонує Сергій Анатолійович.

Будівля дитсадка №9 споруджена приблизно 1902 року. Одна з найстаріших у місті. До 1917 року тут був графський маєток. Цим фактом зацікавився Сергій Моргунов.

"Якого ж графа цей маєток?" - цікавиться Моргунов.

"Я не буду зараз брехати, але ми досліджували цей факт, були навіть в архіві, то ми не могли навіть встановити точну дату створення цієї будівлі, не говорячи вже про її першого власника" - відповідає Інга Бондар.

"Це не екзамен, але історію треба знати!" - грізно відказав Сергій Моргунов.

Всього на створення дитячих майданчиків з міської казни виділили 210 тисяч гривень. Таких садочків у Вінниці було п'ять. Відбирались вони методом від найстаріших до наймолодших, так званих "новобудів".

"Ви ж бачите, територія у нас невелика, а дітей за списком 140. Раніше діти гралися в основному в пісочницях. У нас були металеві гойдалки, але ми демонтували їх. Вони не відповідали санітарним нормам та техніці безпеки. Зараз же, для кожної групи буде своя, сучасна територія з новими гойдалками, на якій діти будуть гратися з задоволенням" - каже Інга Володимирівна.

Нагадаємо, що щорічні об`їзди по території міста запровадив ще Володимир Гройсман з 2008 року. Під час сьогоднішнього Сергій Моргунов додатково відвідав черговий садочок №34 по вулиці Червоноармійська, 99 та Муніципальний діагностичний центр по вулиці Київська 68, де з жовтня 2014 року було проведено ремонт клініко-діагностичної лабораторії.

Зараз ви читаєте новину «Секретар Вінницької міськради Сергій Моргунов нарікав на свої зайві кілограми у найстарішому дитсадку Вінниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути