Ексклюзиви
середа, 13 січня 2016 21:52

СБУ вилучила на шляху до ДНР 450 тисяч доларів та 12 мільйонів рублів

СБУ вилучила на шляху до ДНР 450 тисяч доларів та 12 мільйонів рублів

Співробітники Служби безпеки України вилучили на пункті пропуску Зайцеве в Артемівському районі 450 тисяч доларів та дванадцять мільйонів російських рублів, які водії збиралися ввезти до ДНР.

Як повідомляє прес-центр СБУ, під час огляду позашляховика правоохоронці виявили шість мільйонів рублів, сто тисяч доларів та тридцять дві банківські картки.

Власник автомобілю не зміг пояснити походження валюти, прихованої від контрольних служб.

Пізніше співробітники спецслужби зупинили на пункті пропуску легковик, який перевозив 350 тисяч доларів та шість мільйонів рублів. Водій намагався перемістити їх через лінію розмежування також всупереч встановленим правилам.

Триває перевірка походження грошей та встановлення їх отримувачів на тимчасово контрольованих терористами ДНР територіях.

Раніше Служба безпеки України припинила відразу три спроби ввезення на окуповані російськими бойовиками території Донбасу готівки і банківських карт для терористів ДНР. В цілому контрабандисти намагалися переправити до захоплених районів Сходу України більше двох мільйонів рублів і майже 500 тисяч гривень.

Нагадаємо, вчора СБУ викрила чиновників і прикордонників, які організували канал нелегальної міграції до ЄС.

Зараз ви читаєте новину «СБУ вилучила на шляху до ДНР 450 тисяч доларів та 12 мільйонів рублів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути