четвер, 20 лютого 2014 13:47

Садовий погрожує повністю заборонити продаж алкоголю у Львові

Садовий погрожує повністю заборонити продаж алкоголю у Львові
Фото: gazeta.dt.ua

Три автомобілі спалили сьогодні вночі у Львові. Вони біли припарковані на вулицях міста. Багато чоловіків можна побачити у масках навіть удень. У місті після нічних погромів з 18 на 19 лютого не працює лінія 102. Задля того, щоб у місті не було мародерства, міський голова обіцяє повністю заборонити продаж алкоголю у місті.

"Познімайте маски! Нам нема від кого ховатись в рідному місті, - каже міський голова Андрій Садовий. - Останнє попередження власникам магазинів: якщо сьогодні буде виявлено хоча б один факт продажу алкоголю після 22:00, або продажу спиртного неповнолітнім, я видам розпорядження про повну заборону продажу алкоголю в місті. Доручу Муніципальній дружині сьогодні особливо ретельно проконтролювати цю ситуацію".

Дорослих чоловіків, а також жінок, які мають бажання долучитись до добровільних муніципальних дружин, у місті просять звертатися до районних штабів з безпеки при райадміністраціях. Сьогодні уночі дружини вже попередили напади на торгові центри, Російське консульство, Сихівську районну адміністрацію, телерадіокомпанію на Високому замку та дрібніші об'єкти. В офтальмологічній лікарні, де проводять операції на очах пораненим активістам, невідомі, зі слів мера, пошкодили електрощитову і припинили електропостачання.

Нагадаємо, у Львові діє заборона на продаж алкоголю з 22.00 до 10 год. ранку. Однак розпорядження масово не виконується.

Зараз ви читаєте новину «Садовий погрожує повністю заборонити продаж алкоголю у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути