субота, 30 травня 2015 19:53

Саакашвілі візьметься за одеські дороги

Саакашвілі візьметься за одеські дороги
Фото: Думская.нет

Новопризначений голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі має намір перш за все ремонтувати дороги в області.

Про це він заявив на своїй першій прес-конференції в Одесі, повідомляє Укрінформ.

"Більше всього я розмовляв з Президентом Порошенком про потребу поліпшення стану доріг…Я уже побував у деяких районах, знаю жалюгідний стан доріг та інфраструктури, що потребують невідкладного ремонту. Навряд чи вдасться все змінити відразу, але робитиму все, що зможу…", - сказав він.

Саакашвілі також обіцяє вирішувати соціально-економічні проблеми в тісному співробітництві з міським головою Одеси Геннадієм Трухановим, з яким зустрічався і обмінювався думками в попередні роки.

"Я вважаю дуже важливим налагодження співробітництва з мером Одеси. До речі, спілкувався з Трухановим у минулому році, коли він звернувся до мене за порадами стосовно здійснення реформ. Правда, тоді я був приватною особою. Звісно, зараз розраховую на співробітництво уже в офіційному статусі. Однак хотів би зауважити: не заради того, щоб мати, скажімо, спільний бізнес чи заради якихось розваг, а передусім в інтересах служіння людям", - зазначив Саакашвили.

Саакашвілі не зміг поки назвати журналістам прізвища своїх заступників чи помічників в апараті облдержадміністрації: "Я буду консультуватися, шукати їх. Передусім потрібні молоді фахівці, яких буду добирати через відкриті конкурси на посади всіх рівнів. Для мене не важливо, чи це впливові люди, чи входять до якихось фінансових груп".

"Ніяких зобов'язань ні перед ким у мене немає, я відкритий до пошуку чесних і талановитих фахівців, що готові працювати в інтересах людей і процвітання нашої Української держави, вони мають замінити тих, що в попередні десятиліття зайняли кабінети й коридори влади", - резюмував новий голова Одеської ОДА.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі візьметься за одеські дороги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути