вівторок, 16 вересня 2014 15:10

Руфер Mustang Wanted у Львові: "Лізти нікуди не збираюся"
7

Фото: Ольга Швед

Відомий в Україні та Росії руфер Mustang Wanted 16 вересня приїхав до Львова. Він зустрівся із міським головою Андрієм Садовим, який вручив йому значок-відзнаку міста та небагатослівно поспілкувався із пресою.

Український руфер Григорій Mustang Wanted взяв на себе відповідальність за часткове розфарбовування шпиля московської будівлі в синьо-жовтий колір і встановлення українського прапора. Руфер продав ексклюзивні права на відео з цієї акції за 5 тисяч доларів російському пропагандисткому виданню LifeNews. А потім віддав ці кошти добровольчому батальйону "Донбас".

"Я приїхав на один день, у Львові вже був, підніматися на якісь високі точки не збираюся. Про свій вчинок не жалію, це все вийшло спонтанно",- каже. 

У хлопця запитали, чи збирається він (справжнє ім'я Павло Ушевец) змінювати ім'я і прізвище, так як радив йому радник міністра - Антон Геращенко. Це потрібно для того, аби не бути у міжнародному розшуку.

"Ні, не збираюся. Після Львова повернуся додому", - каже руфер.

Минулого місяця йому присудили премію Troublemaker Award (За порушення громадського спокою) і пообіцяли нагороду на суму 10 тисяч доларів США.

Зараз ви читаєте новину «Руфер Mustang Wanted у Львові: "Лізти нікуди не збираюся"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути