субота, 05 березня 2016 17:45

Розвідка ідентифікувала загиблих на Донбасі російських військових

У Головному управлінні розвідки Міноборони України назвали прізвища російських військовослужбовців, які загинули 4 березня на території Донецької області.

Про це йдеться у повідомленні ГУР Міноборони.

За даними розвідки, російські військові перебували у складі 9-го особливого мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК.

"4 березня під час невдалої спроби виходу в складі диверсійно-розвідувальної групи загинув старший лейтенант Воїнов Андрій Володимирович, ще троє, у т.ч. єфрейтор Ілющенко Максим Юрійович, зазнали поранень", - йдеться у повідомленні.

"Командир полку, полковник збройних сил Російської Федерації Бондарєв Дмитро Євгенович (за документами прикриття Коваленко Євген Дмитрович), намагається приховати справжню причину загибелі та поранення підлеглих", - додали у ГУР.

Автор: ГУР Міноборони
  Полковник ЗС РФ Бондарєв Дмитро Євгенович
Полковник ЗС РФ Бондарєв Дмитро Євгенович

Разом з тим, за даними розвідки, з території Росії до зони відповідальності 9-го особливого мотострілецького полку морської піхоти підрозділу прибула 22-а окрема бригада спеціального призначення (н.п. Ковальовка Ростовської області) ГРУ ГШ ЗС РФ.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що диверсанти вбили двох українських солдатів.

Зараз ви читаєте новину «Розвідка ідентифікувала загиблих на Донбасі російських військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути