вівторок, 10 травня 2016 15:17

Росія погрожує своїм військовим за втечу з Донбасу

Росія погрожує своїм військовим за втечу з Донбасу
Фото з відкритих джерел

Через постійні втрати під час літньої компанії на Донбасі, збільшується кількість російських солдат, які хочуть втекти додому.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки України.

"Повідомляється, що для стримання потоку бажаючих повернутись на Росію, командування російських окупаційних військ погрожує звільняти їх по дискредитації", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донеччині п'яні бойовики почали стріляти в мирних мешканців.

Рапорти з проханням повернути їх до Росії написало троє військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК. Командир 9 ошмсп мп полковник ЗС РФ Д.Бондарєв відмовився задовольнити прохання особового складу та ініціював переведення "бунтівників" до складу 5 окремої мотострілецької бригади (Макіївка) 1 АК", - йдеться у повідомленні.

Також відомо, що 8 травня рапорт про повернення на Росію подав помічник начальника штабу 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК ЗС РФ (позивний "Бєлий"), але командування полку, під загрозою дострокового розірвання контракту з втратою виплат і пільг, вимагає від нього відізвати рапорт та дочекатись планової заміни.

Раніше повідомлялось, що українські військові відвоювали півтора кілометри землі.

Зараз ви читаєте новину «Росія погрожує своїм військовим за втечу з Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути