Ексклюзиви
четвер, 05 листопада 2015 18:03

Заради 5 тисяч гривень вінничани тягали гирі й штовхали колеса
4

фото: Мирослава Слободянюк
фото: Мирослава Слободянюк
фото: Мирослава Слободянюк
фото: Мирослава Слободянюк

У Вінниці відбулися "Козацькі старти" серед жінок та чоловіків. Найстаршим було майже 60 років. Спортсмени мірялись силою - тягали гирі, перекидали колоди та штовхали колеса від важкої сільгосптехніки.

"На позитиві не важко ні гирі тягати, ні канат на морозі тягнути. Ми завжди в гарній фізичній формі. Головне позитивно налаштуватись й не боятись впасти в болото. Хоче, чесно признаюсь. Канат дійсно було важко тягнути" - говорить учасник Вадим Мохник.

Змагалися вісім команд із різних спортивних організацій Вінниці. Шкодують, що на змагання не прийшли подивитись вінничани.

"Ми вже не вперше проводимо подібні спортивно-розважальні змагання. Цього разу вирішили зробити акцент саме на тренерах спортивних організацій, які на рівні зі своїми учнями могли спробувати свої сили й показати чого варті" - пояснив директор Вінницького обласного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Віталій Копач.

Усі команди отримали подарунки за участь у змаганнях. Переможець виграв головний приз - п'ять тисяч тисяч гривень. За ці гроші куплять спортивне спорядження.

Зараз ви читаєте новину «Заради 5 тисяч гривень вінничани тягали гирі й штовхали колеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути