субота, 21 травня 2016 15:45

П'яний російський військовий у Луганську збив на зупинці жінку і втік

П'яний російський військовий у Луганську збив на зупинці жінку і втік

У Луганську 19 травня на зупинці громадського транспорту скоєно дорожньо-транспортну пригоду з наїздом військовим автомобілем 2 АК (Луганськ) на молоду жінку.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

"Водій, російський військовослужбовець, перебував у стані алкогольного сп'яніння, втік з місця події", - уточнюється в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житель Луганська розігрів боєприпас на газовій плиті

Крім того, зазначається, що 20 травня російський військовослужбовець 11 саперного батальйону 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, загубив особисту зброю та службові документи (карти, схеми інженерного обладнання та мінного загородження позицій).

Раніше повідомлялось, що голова окупованого Криму Сергій Аксьонов пообіцяв лікування бойовиків ДНР та ЛНР на території півострова.

Зараз ви читаєте новину «П'яний російський військовий у Луганську збив на зупинці жінку і втік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути