вівторок, 19 квітня 2016 14:18

П'яний російський офіцер влаштував стрілянину в центрі Донецька

П'яний російський офіцер влаштував стрілянину в центрі Донецька
Фото: censor.net.ua

Російський офіцер у стані алкогольного сп'яніння відрив вогонь в центральному парку тимчасово окупованого Донецька.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міноборони.

"18 квітня ц.р. офіцер штабу 1 АК майор ЗС РФ Чирва Олексій Володимирович, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння, влаштував стрільбу з пістолета у міському парку Донецька, був затриманий групою свідомих донеччан та доставлений у місцеву лікарню з чисельними травмами", - йдеться у повідомленні.

Також зростає невдоволення місцевого населення тимчасово окупованих територій сходу України присутністю та діями російських окупаційних військ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захарченко хоче завершити війну на Донбасі до кінця року

З метою поповнення підрозділів збройних сил Росії, що беруть участь у бойових діях у Сирії, на території так званих ЛНР та ДНР здійснюється відбір військовослужбовців, які мають бойовий досвід. Перевага надається учасникам збройної агресії Росії проти України, чеченських кампаній та війни СРСР в Афганістані.

Оцінка професійної придатності та проходження курсів бойової перепідготовки організовано Центром територіальних військ ЗС РФ на полігоні під Новочеркаськом.

Військовослужбовці, що успішно пройшли випробування, повинні підписати спеціальний контракт, що імітує їх призначення в штат приватних військових компаній для зняття юридичної та фінансової відповідальності з уряду Росії за можливі наслідки.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що у бойовиків ДНР бракує боєприпасів.

Зараз ви читаєте новину «П'яний російський офіцер влаштував стрілянину в центрі Донецька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути