четвер, 24 березня 2016 12:36

Проїзд з Станиці Луганської на окуповану територію подорожчав утричі

Проїзд з Станиці Луганської на окуповану територію подорожчав утричі

Вартість проїзду з підконтрольної Україні території в окупований Луганськ зросла в кілька разів. Доргога через пункт пропуску Станиця Луганська закритий. Квиток в один бік без пропуску та документів коштує 400 гривень. Є державні автобуси, проїзд в яких обійдеться у 113 гривень, але вони їздять двічі на день, а попит на це сполучення вищий.

"По телефону можна записатися до приватників. Там квиток обійдеться у 150 гривень. Але місця розписані на тиждень, а то й на місяць наперед, - каже Gazeta.ua жителька Луганська Олена Клешко. -Найдорожчі автобуси по 400 гривень, але й не в них є місця. Перевізники зрозуміли, що луганчани їздять за грошима і продуктами і вимагають по повній".

Жителі Луганська майже щодня їздили в Станицю Луганську за продуктами. Там значно дешевше, ніж у місті. Від Луганська селище лише за 15 кілометрів.

"До розрушеного мосту їдемо автобусом, потім кілька кілометрів до блок- посту пішки, а тоді в Станицю. В кого є пропуска, той може дешево скупитись на ринку. Ціни там суттєво відрізняються від наших. Все вдвічі втричі дешевше, ніж у Луганську," - додає Клешко.

Ціни зросли через свавілля перевізників. Їх ніхто не контролює і примусити знизити ціну теж ніхто не може.

"Щоразу як я виїжджаю в рейс, я ризикую. Не знаю чи повернуся живим і чи мій транспорт вціліє, - каже один із власників маршруту Андрій. - Люди розкуповують квитки і по високих цінах. В мене на наступний тиждень розписані всі пасажирські місця"

Зараз ви читаєте новину «Проїзд з Станиці Луганської на окуповану територію подорожчав утричі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути